• ۲۴
  • آبان
توضیحات
  • دسته‌بندی‌ها : آموزش شبکه
  • بازدید : 2427
جلسه ۰۸ : آشنایی با ریتوییت در توییتر
  • جزئیات
  • نوع محتواآموزش تصویری

فیلم های آموزشی آکادمی پی وی لرن

  • آموزش های مرتبط

  • ۲۴
  • آبان

جلسه ۰۸ : آشنایی با ریتوییت در توییتر

  • دسته‌بندی‌ها :
  • بازدید : 2427

مقدمه

سلام به همه پی وی لرنی های عزیز! به یکی دیگر از دوره های آموزشی وب سایت پی وی لرن خوش آمدید!
توییتر یا همان گنجشک معروف شبکه های اجتماعی را می شناسید؟
قرار است در با دوره آموزش توییتر مارکتینگ وارد عرصه داغ توییت ها و ترند ها و هشتگ های توییتری شویم و بیاموزیم که چطور به کمک این شبکه اجتماعی کسب و کار خود را توسعه دهیم.
همه در توییتر اند!
ظرفیت های توییتری برای کسب و کار و بازاریابی به دلیل داشتن جمعیت میلیونی بی نظیر است.
لذا استفاده از توییتر می تواند موجب توسعه و و گسترش کسب وکار شما شود.
جلسه گذشته با هشتگ و کاربرد آن در توییتر آشنا شدیم.
علاوه بر این انواع هشتگ و استفاده های آن در موقعیت های مختلف را شناختیم.
در این جلسه قرار است به آشنایی با ریتوییت در توییتر بپردازیم و با مبحث ریتوییت آشنا شویم.

آشنایی با ریتوییت در توییتر

ریتوییت Retweets روشی ساده برای ارسال مجدد توییت به شخص دیگری است.
با کمک ریتوییت یا باز توییت، می توانید توییت یا محتوای کاربر دیگری را به فالوور ها و جامعه توییتری خود به اشتراک بگذارید.

چه تعداد می توان ریتوییت داشت؟

به طور کلی یک توییت محدودیتی برای ریتوییت شدن ندارد.
با این وجود ، توییتر تنها ۱۰۰ مورد ریتوییت اخیر را نمایش می دهد.
علاوه بر این یک ریتوییت های یک کاربر برای محدودیت شمارش ۱۰۰۰ ریتوییت در روز رو به رو است.

آشنایی با ریتوییت در توییتر

آشنایی با ریتوییت در توییتر

چگونه می توان ریتوییت ها را شناسایی کرد؟

طبق Twitter.com :
ریتوییت ها مانند توییتهای معمولی با نام نویسنده و نام کاربری او درکنارش ظاهر می شوند.
اما علاوه بر این دو مورد یک نماد ریتوییت هم در کنار پیام ریتوییت شده ظاهر می شود که ریتوییت بودن آن را مشخص می کند.

گاهی اوقات افراد عبارت RT را در ابتدای توییت تایپ می کنند تا نشان دهند که محتوای شخص دیگری را دوباره ارسال می کنند.
این کار یک دستور رسمی یا ویژگی رسمی توییتر نیست، اما نشان می دهد که آنها به نقل از توییت کاربر دیگری می پردازند.

ریتوییت ها ممکن است در دستگاه فردی که آن را برایش می فرستید متفاوت به نظر برسند.
بسیاری از برنامه ها از نسخه مخصوص ریتوییت برخوردارند این امر باعث می شود که ریتوییت ها همانند ریتوییت های رسمی در صفحه توییتر برخورد خواهد شد.
برای تست کردن آن سعی کنید از برنامه ای که در آن توییتر را استفاده می کنید (  اندروید، IOS و غیره ) توییتی را ریتوییت کنید.

ریتوییت ها کجا ظاهر می شوند؟

برای این که بدانید ریتوییت ها کجا ظاهر می شوند اول باید با انواع ریتویت ها آشنا شوید.

توییت های ریتوییت شده توسط فالورهای تان

  • می توانید ریتوییت های فالورهای تان را در صفحه اصلی تایم لاین تان ببینید.
  • به یاد داشته باشید؛ وقتی کسی را بلاک می کنید؛ ریتوییت های او را نیز مانند توییتهای معمولی اش نخواهید دید.

توییت های که خودتان ریتوییت کرده اید

  • اگر کسی را که فالو می کنید ریتوییت کنید، این اتفاق در پروفایل تایم لاین شما قابل دیدن خواهد بود.
  • اگر کسی را که فالو می کنید ریتوییت کنید، این اتفاق در پروفایل تایم لاین شما و هم صفحه اصلی تان قابل دیدن خواهد بود.
توییت های که خودتان ریتوییت کرده اید ( آشنایی با ریتوییت در توییتر )

توییت های که خودتان ریتوییت کرده اید ( آشنایی با ریتوییت در توییتر )

توییت های شما که دیگران آن را ریتوییت کرده اند

در نوار کناری به گزینه Notifications  مراجعه کنید.
در بخش Notifications کلیه فعالیت های مرتبط با توییت های شما، نمایش داده شده است.
از جمله ی این فعالیت های مرتبط این است که اخیراً چه توییت هایی ریتوییت شده اند و توسط چه کسی ریتوییت صورت گرفته است.

توییت های شما که دیگران آن را ریتوییت کرده اند ( آشنایی با ریتوییت در توییتر )

توییت های شما که دیگران آن را ریتوییت کرده اند ( آشنایی با ریتوییت در توییتر )

خاموش کردن ریتوییت ها

اگر دوست ندارید توییت های شما توسط کاربر خاصی ریتوییت شد؛ می توانید ریتوییت شدن توسط آن شخص را ببندید.
برای این کار به پروفایل کاربر مورد نظر بروید.
بعد از آیکون منو کشویی پروفایل او، Turn off Retweet را انتخاب کنید.

خاموش یا روشن کردن ریتوییت ها، قابل بازگشت نیست.
یعنی شما نمی توانید ریتوییت هایی که در حال حاضر در تایم لاین تان وجود دارند را حذف کنید.
این را هم به خاطر داشته باشید که نمی توانید قابلیت ریتوییت کردن توییت هایتان را برای همه کاربران ببندید.

خاموش کردن ریتوییت ها ( آشنایی با ریتوییت در توییتر )

خاموش کردن ریتوییت ها ( آشنایی با ریتوییت در توییتر )

لغو یا حذف ریتوییت ها

می توان با کلیک کردن روی یک ریتوییتی که ارسال کرده اید آن را لغو کنید.
با این کار این توییت از تایم لاین شما حذف می شود اما توییت اصلی همچنان باقی خواهد ماند.

چرا بعضی از توییت ها نمی توانند ریتوییت شوند؟

در ادامه به برخی از دلایل عدم امکان ریتوییت برخی توییتها اشاره کرده ایم:

  • اگر یک توییت از نوع توییت های محافظت شده باشد در آن صورت  نمی توانید محتوای آنها را دوباره ارسال کرده یا ریتوییت کنید.
    اگر آیکون Lock را در کنار نام و اطلاعات کاربر در صفحه پروفایل او یا توییتهایش مشاهده کردید آن گاه باید بدانید که توییتهای او محافظت شده هستند.
    بنابرین نمی توانید چنین تویتت هایی را ریتوییت نمایید.
  • گاهی شما از آن جا که یک شخص درخواست فالو شما را پذیرفته می توانید توییت های او را در تایم لاین خود ببینید اما توییت های آن ها نه توسط شما و نه هیچ کس دیگری قابل ریتوییت شدن نیست.
    این امر به این خاطر است که این شخص اجازه به اشتراک گذاری توییت هایش را به صورت عمومی نداده است.
  • شما نمی توانید توییت های خود را ریتوییت کنید!
    اگرچه – اگر توییت های شما public یا عمومی باشند – دیگران می توانند توییت های شما را ریتوییت کنند.

کلام آخر

می توان گفت ریتوییت کردن یک راه میانبر است تا برای ارسال توییت یک شخص مجبور به کپی آن نباشید.
در کنار این که با ریتوییت کردن به صاحب اصلی توییت و حق مالکیت او بر توییت اش احترام خواهید گذاشت.
در جلسه آینده بیشتر با لیست های توییتر آشنا خواهیم شد.
با پی وی لرن همره باشید.

جلسه ۰۸ : آشنایی با ریتوییت در توییتر
۳ (۶۰%) ۱ رای
QR:  جلسه ۰۸ : آشنایی با ریتوییت در توییتر
به اشتراک بگذارید

دیدگاه کاربران
  1. تصویر کاربر
  2. تصویر کاربر
  3. تصویر کاربر
    • تصویر کاربر
  4. تصویر کاربر
  5. تصویر کاربر